Restaurante El Coto

O mellor da tradición

HISTORIA

“Restaurante El Coto” naceu o 23 de xaneiro de 2008. Foi entón cando a familia Martínez Estévez decidiu fundar un restaurante na céntrica C/ Reza de Ourense, actualmente `El Coto’, rexentado por Carlos Martínez.

Un espazo dedicado ao mellor peixe e carne que pola calidade e frescura dos seus produtos e pola coidada elaboración dos seus pratos, pronto se posicionou como un establecemento de referencia en toda a capital.

ALTA COCIÑA GALEGA

Todos os pratos da nosa carta, os nosos menús ou a gran variedade de tapas que ofrecemos. Están elaborados cos mellores produtos de tempada para ofrecer o mellor da cociña tradicional galega.

OS NOSOS SERVIZOS

Contamos con dúas salas e unha ampla oferta de menús para ti; Tamén se elaboran menús especiais a petición do cliente.

Produtos frescos

A calidade e a frescura dos nosos produtos sempre de tempada nos diferencian.

Multiples Menus

Contamos cunha ampla carta e múltiples menús, ademais dunha gran variedade de tapas e pinchos.

Eventos

Organizamos todo tipo de eventos, comidas de empresa, celebracións e banquetes.

Bodega

A nosa extensa carta de viños distínguenos pola súa gran ambición e aspiración á excelencia.